Om Year Zero

Year Zero is a Sweden based company. We create interesting and beautiful videos for companies and artists all around the globe.


Information om Year Zero

Year Zero är ett modernt filmproduktionsbolag som arbetar från Gagnef i Dalarna, med sikte på företag i hela världen. Vår erfarenhet inom filmproduktion sträcker sig mer än 10 år bakåt i tiden, men det är dagsformen som räknas.

Year Zero erbjuder proffsiga, snygga och effektiva filmproduktioner med mindre och mellanstora företag som primär målgrupp. Kreativitet är vårt ledord.

Vi brinner för att utvecklas tillsammans kunden, och tillsammans skapa filmer som förtydligar din vision och löser dina och dina kunders problem.

Produktionerna är indelade i interna och externa.

 • Interna:
  Utbildningsfilmer till anställda/nyanställda och vikarier/underleverantörer
  Inspirationsfilmer för att skapa en vi-känsla
 • Externa:
  Reklamfilmer
  Företagspresentationer
  Instruktionsfilmer

Vi hjälper våra kunder med allt ifrån idé till att nå ut med sin vision. När det gäller spridning är det främst YouTube vi jobbar med.

Några kunder:

3M
Svenska Spel
Åkerströms
Raptec

Artister:

Sabaton
Fredrik Swahn
Bengt Kyllinge
Malin Jonsson

Det som utmärker Year Zero

Vår specialitet är kombinationen film- och informationsexpertis. Våra filmer är både snygga och smarta.

Men det är inte film vi är bäst på. Det är den kreativa processen med idé och framförande som är Year Zeros verkliga styrka.

Vår drivkraft är att få kunderna att nå ut, utvecklas och bli främst i sin nisch. På en mer personlig nivå är det frihet, kreativitet och livskvalitet som får våra hjärtan att slå.

Year Zeros målsättning är att bli internationellt erkänt, geografiskt obundet och ett namn som förknippas med toppkvalitet och egna produktioner.

Year Zero – Your Vision Into Reality