Year Zero söker filmredigerare/animatör

Posted By on Apr 12, 2016 | 0 comments

Year Zero is a Sweden based company. We create interesting and beautiful videos for companies and artists all around the globe.


Sist sökte vi filmfotografer(klicka här). Nu är det dags att leta även efter redigerare.

Vi heter Year Zero och jobbar med film. Mest företagsfilmer, reklam och en del musikvideos/liveproduktioner. Framöver ser det ut att bli en hel del att göra, och vi är för få personer för arbetsbördan.

Vi vill nu etablera kontakt med dig som är av valfritt kön, ålder och härkomst.

Några egenskaper vi söker hos dig:

  • talang och erfarenhet när det gäller filmredigering (du är därmed bekant med Final Cut X, Premier Pro, Avid eller alla tre)
  • duktig i After Effects eller valfritt motion graphics-program (3D-kompetens är meriterande)
  • självständig och driven
  • bra på att förstå instruktioner och att kommunicera
  • flexibel med arbetstider

Bonuspoäng om du bor i Dalarna och kan tänka dig att medverka som medhjälpare under filminspelningar ibland. Din arbetsplats väljer du själv. Själva föredrar vi frihet från klassisk kontorsmiljö med allt vad det innebär.

I första hand söker vi frilansare med eget företag, men är öppna även för timanställning och praktikanter som vill träna upp sig i ”skarpt läge”. På sikt kommer vi att vilja anställa om allt fungerar som det ska (eller behålla dig som en värdefull del i vårt nätverk, om du hellre vill det). Personkemi är väldigt viktigt för oss.

Kontakta info@yearzero.se och berätta om dig själv (eller ta kontakt via vår Facebook), bifoga prov på dina redigeringsskills och så hör vi av oss.