Mobin – miljövänlig hydraulik

Posted By on Dec 21, 2015 | 0 comments

Year Zero is a Sweden based company. We create interesting and beautiful videos for companies and artists all around the globe.


Year Zero har gjort en produktion åt borlängeföretaget Mobin Hydraulic AB. Vi har levererat en företagspresentation i form av en filmproduktion, samt en webbplats där filmen nu ligger.

Mobin Hydraulic ligger rätt i tiden med sin miljövänliga hydraulik. De strävar efter att deras kunder, vattenkraftverk i huvudsak, ska välja bort oljan i framtiden. Mobin använder nämligen hellre vattenbaserad hydraulik.

Vi fick insikt i kundens arbete dels på plats i Borlänge, men också under en större installation på vattenkraftverk i Sollefteå. Det är imponerande stora och tunga pjäser som ska hanteras. Hydraulcylindrar med slaglängder på en sisådär 14 meter som ska lyfta de enorma dammluckorna.

Tanken var att hyra in en speakerröst som vi brukar, men kunden och kundens kunder fastnade för Forslunds ”slaskspeaker” som användes under första utkastet. Det finns en charm med dalmål, uppenbarligen. Och så har ju Forslund sin egen naturliga animala magnetism, givetvis.

Webbplatsen har producerats ihop med Robin från Liquid Web. Den drivs av en kombination WordPress och Bootstraps, och är självklart mobilanpassad.

Mobin_Hydraulic_AB_-_Gedigen_kompetens_inom_miljövänlig_hydraulik