På latsidan

Posted By on Apr 24, 2015 | 0 comments

Year Zero is a Sweden based company. We create interesting and beautiful videos for companies and artists all around the globe.


Vi har legat på latsidan när det gäller bloggandet, vilket vi beklagar.

Sedan sist har vi färdigställt en rad projekt, bland annat produktioner till Dellner Brakes, Landstinget Dalarna och CCS.

Nu är tanken att bloggen ska bli mer aktiv, och med en ändrad inriktning. Istället för att bara tala om vad vi har gjort, skulle vi vilja veta vad ni som läsare vill ta del av. Vad ska vi berätta om eller skriva mer om? Vad är det ni vill veta?

Vi riktar oss främst till små och medelstora företag, som är nyfikna på hur användandet av film kan ge en hävstångseffekt i verksamheten, men kom gärna med frågor och önskemål vem du än är. Gå in på kontaktsidan och ta kontakt, eller besök oss på Facebook.

Om du undrar var alla filmer har tagit vägen – vi hade för mycket inaktuella produktioner på sidan, och vill så klart visa glimtar från det senaste. Showreel tas fram och läggs på webben inom en inte alltför avlägsen framtid.