Vi gillar City Network

Posted By on Nov 17, 2014 | 0 comments

Year Zero is a Sweden based company. We create interesting and beautiful videos for companies and artists all around the globe.


Year Zero är nöjda kunder hos City Network. Nöjdheten har vi återigen fått belägg för, i form av ”mutor” som choklad och t-shirts. Men allra mest ett bra bemötande.

Så här låg det till:
En gråmulen morgon i oktober muckade precis alla mailkonton med domänen @yearzero.se i slutet. Vid närmare granskning existerade inte vår webbplats heller. Och det var ju inte så bra.

Forslund kontaktade City Network på deras twitterkonto, och fick svar inom fem minuter. Personen beklagade och bad att få återkomma. Någon minut senare hade vi svaret: det hade blivit knas med faktureringsdatum, och vårt konto hade stängts av. Tillsammans med City Network löste vi problemet, och innan dagen var slut rullade både mail och webbplats igen.

Självklart var det irriterande att våra kunder (och blivande kunder) inte kunde nå oss, men shit happens. Det är speciellt lätt att ha överseende med en sådan sak när service och kommunikation är så högklassig som City Networks. De svarade snabbt, fixade snabbt och bad om ursäkt utan att försöka bortförklara.

Halvt på skämt föreslog vi att City Network får kompensera oss genom skicka t-shirts för att pryda ett par ståtliga dalkarlar, och det gjorde de faktiskt. Som bonus medföljde värdebevis för utnyttjande av deras tjänster, samt två kartonger Ferrero Rocher-choklad.

Så här tjusiga blev vi i våra t-shirts:

IMG_0348