Musikvideo till Methane

Posted By on Aug 28, 2014 | 0 comments

Year Zero is a Sweden based company. We create interesting and beautiful videos for companies and artists all around the globe.


Nu är southern metal-bandet Methanes musikvideo släppt. Videon har väckt intresse av flera anledningar. Eftersom den spelades in i en western-stad mitt i skogen i Sifferbo, med MC-klubbmedlemmar som aktörer, blev det lätt så.

Läs mer: Vi skrev om inspelningen i bloggen tidigare.

Alla Year Zero-medarbetare gillar metal i en eller annan form. Därför var det kul att producera en metalvideo. Det var inte i går vi jobbade med den typen av musik.

Sedan inspelningen har Forslund hunnit med att testa paintballspel i Dalton City, där videon spelades in. Han rekommenderar varmt ett besök hos Paintballparken Dalarna, som även har fler banor i Sifferbo och Falun.